Kulinarinio paveldo - autentiško tradicinio šakočio kepimas

Autentiško tradicinio šakočio kepimo (2-3 val.) kulinarinės edukacijos metu susipažinsite su šakočio istorija, receptūra, gaminimo procesu ir reikmenimis, užpilsite tešlos ant volo, kurį patys suksite virš kvepiančio malkų židinio, ragausite šviežutėlį šakotį, ką tik ištrauktą nuo žarijų.

Kol keps šakotis, Jūsų lauks autentiškų Lekėčių krašto kulinarinio paveldo patiekalų ir rankų darbo sveikuoliškų gardėsių degustacinis stalas, įvairių vietinės žoliautojos ekologiškų arbatų ragavimas, žolelių rinkimo, džiovinimo ir laikymo paslapčių pristatymas.

Pritaikymas neįgaliesiems: nepritaikyta.

 

Kaina grupei (30 asm.) - 100 eur, + 6 eur asmeniui